Brynäs IF

714625 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2180516

Sv: A propósito de nada
Axle San: "Det är alltså vi som missgynnades i situationen när Rödin föll och skulle ha haft en interferenceutvisnign med oss, jo jag tackar. Domarskandal!"

Vet inte om du pratar om en helt annan situation nu? Sandberg fick ju just en (korrekt och solklar) interferanceutvisning för sitt tilltag i den situationen. Så varifrån kommer ditt snack om domarskandal, att det skulle missgynnat Brynäs osv?

Domarna gjorde helt rätt. Den utvisningen var solklar. Att HV-fans försöker få det till en filmning på Rödin hör väl lite till sakens natur, men alla som har spelat själva fattar nog varför Rödin föll i den situationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Isolerade mig från allt levande på jobbet igår kväll och såg matchen inspelad när jag kom hem.
Klart förväntad matchbild och jag tror resterande matcher kommer ser ungefär likadana ut. Hv rullar runt stundtals i vår zon och när vi blir trötta blir det galet farligt. Men vi har Ersson som vi får hoppas fortsätter storspela. Molin kommer garanterat lira i 1a på fredag. Björk grymt viktig för oss. Palve lite blekare idag...kanske för tight för hans speltyp? Gunler...nja sådär, får nog vila lite efter det tilltaget iaf. Desch åker och åker men får inte så mycket gjort. Rödin och Scott kanske har vänt till upptrend. Ser iaf lite bättre ut än innan. Rödin nätar på fredag.
Nummer 1 är i hamn...nu tar vi 2an på fredag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Åh ok han åkte ut, jag missade det faktiskt, jag har bara sett klippen på situationen nu på förmiddagen. Han faller lätt men det kan vara på grund av knuffen på och kontakten på foten, jag vet inte men vi skall nog vara glada att domarna gick på din linje och de kan ju ha rätt de ibland också.
Skönt att det retar upp HV i alla fall och det är bra om de fokuserat på domarna och känner orättvist behandlade, jag tror att det gynnar oss.
Kommentera