Brynäs IF

713964 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2181418

Sv: A propósito de nada
Hallå allesammans, har läst frekvent på forumet men inte fått tummen ur och reggat ett konto tidigare.. men nu är det dags :D

Något som slår mig när jag läst här senaste dagarna är hur vissa här inne reagerar när någon skriver att dom fått veta saker ang. Brynäs eller någon spelare I Brynäs, eller för den delen kanske information kring eventuell värvning av ny spelare .. vissa blir irriterade på att någon ”sprider rykten” medan andra blir irriterade på att personen inte vill avslöja sin källa.. Tycker denna åsiktsdelare till ämne på forumet är rätt intressant!

Nummer ett:
Vi ponerar att personen som skriver informationen har information som stämmer överens med sanningen, om då personen skriver ut sin källa på ett internetforum (Läs Hockeysverige) så är den källan sedan förbrukad. Gävle är alldeles för litet. Hur kan ni inte vela få information från föreningens innandöme?? Kan inte förstå mig på er som ”kräver” att personen avslöjar sin källa.. Är så kontraproduktiv..

Nummer två:
Ni som blir sura för att vissa skriver information som dom fått veta av någon källa inom/runt klubben, hur tänker ni? Vill ni inte få ”hemlig” info om Brynäs som ännu inte hunnit läckt ut till tidningar? Vare sig det är positivt om något kommande nyförvärv, tränare som är på väg att få kicken eller om något agerande vid sidan av isen som en spelare nu kommer ställas till svars för...
Vad gör ni ens på ett forum om Brynäs när ni blir sur över sånt här?

Och jag vill tydligt tillägga att jag supportrar ABSOLUT INTE att folk här inne medvetet skriver osanningar eller skriver ”rykten” som dom inte ens vet är sanning eller ej... Ska man skriva information så ska det vara sanning, men jag tycker absolut inte att folk ska behöva avslöja sina källor, för då kommer vi aldrig mer här inne få veta något annat än det som står i tidningarna :)

Imorgon tar vi ledningen med 2-0 i matcher. Helt säker! :) Vinner vi denna matchserie mot HV trots allt mörker över föreningen den sista tiden. Ja då är vi jäklar i mig oövervinnerliga!!! <3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jonassoling: Angående rykten av privat karantär som sprids om Brynäsanställda. Min och andras kritik handlar om två saker:

1) Det kan handla om förtal, vilket är kriminellt. Varför ska Brynäsfans acceptera att människor eventuellt begår brott mot Brynäsanställda?

2) Brynäsanställda har också rätt till ett privatliv. Som medlem i en förening har man rätt till insyn, men det betyder inte att man har rätt til att veta allt om de anställdas privatliv.

Däremot rykten om nya spelare etc är självklart helt OK.

Jag tror att de flesta är här inne för att diskutera hockey, inte för att läsa en Brynäsversion av "Se och hör".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Känns skönt att få in Nicky D imorn.
Hans spel behövs men framför allt hans rutin och grinighet.
Hoppas Boom-Boom och Nisse ställer upp med Ölund och Sallinen i samma kedja. Ölund/Sallinen kan mycket väl lira på en kant och dom två ihop med Danielsson kan bli en bra kedja. Sen tror jag och hoppas jag att Palve kedjan får en chans till att visa mera. 4e kedjan ska matchas sparsamt, precis som Hedberg. Dubbla byten på Björk, Billins och Berra.

Ersson (Andrén)

Bertilsson - Nyberg
Billins - Björk
Hedberg - Berglund
Ingman

Rödin - Scott - Molin
Danielsson - Sallinen - Ölund
Harper - Palve - Descheneau
Birgersson - Pettersson - Mannberg
Alcén
Kommentera