Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2185071

Sv: A propósito de nada
Horace76c: Nu kan det ju vara så att utredningen är nedlagd med. Det vet vi inte ännu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nu har vi spelat 14 raka hemmamatcher mot HV, utan att vinna efter ordinarie tid. Av de 14 matcherna tror jag HV nu vunnit 8 efter ordinarie tid. Så HV trivs verkligen i Gävle.

Det går också att konstatera att Molin definitivt kommer vara förlorad för oss vid spel i allsvenskan. Han hade väl anbud av Färjestad inför den här säsongen. Så det blir väl spel där nästa säsong i stället då. Annars lär fler lag stå på kö nu, bland lagen i SHL. Han håller ju på den här nivån, när det finns en coach som begriper hur han ska användas.

Det är väl egentligen bara Andrén, Andersén, Birgersson, Kvist, Danielsson och Alcén som det kommer finnas en liten möjlighet att de spelar i allsvenskan med oss. Det kommer bli rejält svårt att hitta spelare till allsvenskan när lite mer än halva april gått. Utan sportchef dessutom.

Nu när HV har alla spelare tillbaka. Då blir de troligen bara bättre och bättre. Och vi har väl vunnit vår bortamatch för den här matchserien. Och jag har väldigt svårt att se att vi ska vinna båda hemmamatcherna som skulle krävas i så fall. Med tanke på hur ofta HV vunnit i Gävle de senaste 14 matcher som spelats där.

Läget är prekärt, trots ledning med 2-1 i matcher.
Kommentera