Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2185779

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:

Nichlas Falk headcoach- NEJ! NEJ! NEJ!- Kommentar överflödig... Upplagt för fiasko...IGEN!
Nisse Ekman asscoach- NEJ!- För lite erfarenhet i rollen för hel säsong...
Tommy Sjödin asscoach- JA!- Utmärkt asscoach.

Sportchefer:
Josef Boumedienne- JA!- Egentligen alldeles för färsk men har mycket hockeykompetens och kontakter. Skulle kunna bli bra på sikt...
Anthon Hansson (även analytiker) JA!- …men nyttan av Anton har en del att bevisa...

Klubbdirektör:
Johan Lindström- NEJ! - Krävs mer för en sån tjänst. Vad i Johans profil gör att du ser honom som en lämplig VD för ett stort företag...?

Ordförande:
Per-Johan Johansson- NEJ!- Åter igen! Vad har han gjort som ska göra honom lämplig som ordförande? NEJ! och åter NEJ!

J20 coach:
Michael Holmqvist- JA!

J18 coach:
David Åkerblom- FÖR DÅLIG KOLL FÖR ATT HA EN ÅSIKT...

Spelarutvecklare:
Ove Molin- JA!
Andreas Dackell- JA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: varför alla dessa gårdare? Vad är grejen? Har Skansen krav på er?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det låter väldigt märkligt att ha två heltidsanställda spelarutvecklare om man ska försöka trimma organisationen i ekonomiska utsatta tider. Precis som många andra gillar jag Dackell, men ärligt talat, han har varit inblandad i så otroligt många dåliga beslut de senaste åren att han borde lämna. Det gäller även Campese. Jag kan bara inte se hur anställda med deras track record ska kunna ha fortsatt förtroende från supportrar och sponsorer.

Johan Lindström intervjuades av Campese och Dackell för GM-tjänsten som de i slutändan valde att ge till Dackell. Lindström har gjort en civil karriär efter hockeykarriären så jag tror inte att han vore ett dåligt val på posten som klubbdirektör. Men som Gefle-supporter tror jag att den tidigare klubbdirektören Eva von Schéele-Frid skulle kunna vara ett bra val av Brynäs. Hon var duktig klubbdirektör i Gefle, har haft andra civila jobb och har en helt annan framtoning än de många självgoda männen som har varit Brynäs klubbdirektörer genom åren. Det är dessutom ingen vild gissning att hon har ett utbrett kontaktnät bland företagare (potentiella sponsorer) i regionen.
Kommentera