Brynäs IF

713674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2185922

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Det är lättare att jaga än att bli jagad. Iom segern sist har de nu tro och häng på oss. Helt säker på att de kommer utjämna till 2-2.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Det är klart att det alltid är en fördel att leda serien. Sen är ju både Brynäs och HV två stukade lag som generellt spelar dåligt i ledning. Men det är mycket ett val av "mindset" hur man känner sig. Blir man ängslig för att man har en ledning att bevaka så blir det inte bra. Detta har vi sett prov på under hela säsongen men denna match är speciell.
Som jag ser det har vi en möjlighet att gå in i matchen med allt att vinna. Rimligen väntar sig HV att vi ska vara lite avvaktande, spela säkert och avvakta misstag från ett jagande HV. Det är därför ett utmärkt läge att direkt sätta tonen, sätta hård press, vinna varje duell, checka fast HV i egen zon. Helt enkelt chocka HV med stark offensiv, släppa loss spelet och våga vinna.
Det hoppas jag se och skulle vi då förlora så startar vi om från noll igen hemma.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Håller inte med i en kvalserie där det står så mycket på spel. Hade inte velat har 1-2 underläge om jag hade fått välja.
Kommentera