Brynäs IF

710594 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2186420

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Patetiskt att se brynäsfans prata om hybris, ni har levt på gamla meriter länge. inför den här säsongen slogs det på stora trumman från sportchefen när man basunerade ut att 4 guld skulle bärgas närmaste 10 åren. Som Leksandsfan är det bara skönt att laget säkrat SHL- kontraktet. Sug i er Brynäsare , nu står ni där med en gammal bilförsäljare till sportchef som kommer ta klubben ner i fördärvet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
sweet_times: Har du någonsin läst i detta forum? Vi är dom mest pessimistiska skribenterna någonsin. Om något så pågår motsatsen till hybris här, går inte att säga samma sak om er. Men nu inser ni varför man inte ska gapa så stort och håna andra supportar. Oavsett vårt öde så är vi inte lika pinsamma som er 😅
Kommentera

Sv: A propósito de nada
sweet_times: Vi supportrar kan inte hjälpa att vår odugliga klubbchef* påstår att vi skulle ta 4 guld på 10 år. Däremot hade ni leksingar möjlighet att stå ödmjuka efter en stabil grundserie, men icke. Ödmjukhet från supportrar av ett lag som inte vunnit SM-guld sedan Iron Maiden bildades vore på sin plats.
Kommentera