Brynäs IF

716664 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #218705

Sv: SKRATTMATCH
Jompe: Du har det bra du som bara varit deppad hela dagen. Jag har varit deppad sen januari 2001 ungefär. Det var nån som skrev att han inte orkade läsa eller debattera mer på HS förrän till nästa säsong. Ungefär så känner jag varje dag men det är detsamma som att ge upp. Hur less jag än är på att älta Brynäs läge och problem ger jag aldrig upp. Brynäs är för viktigt för det och ska vi förändra nåt måste vi fortsätta tjata, gnälla, stötta och jobba. Det är vi som är föreningen. Brynäs är fortfarande "alive and kicking" och vi ska hjälpa laget att fixa kvalserien. Är vi män eller möss? Är vi brynäsare eller aikare?

Och så alla som inte orkar läsa saklig kritik av läget, typ KEBs "gnäll". Inte konstigt att föreningen har problem om ledningen på samma sätt viftat bort alla kritiska synpunkter som "pessimistiskt gnäll". Jag hoppas den blivande sportchefen och/eller klubbdirektören omger sej med fler sanningssägare och pessimister än vad nuvarande ledning gjort. Värvningen av de fyra "landslagsmännen" inför den här säsongen skulle nog t.ex. ha behövt en mer kritisk granskning.

Kvalserien skrämmer inte mej. Nu är försäsongen äntligen över och allvaret kan börja. Släpper Brynäs in mer än 20 mål och förlorar mer än 1 match blir jag j-vligt besviken. Det här fixar vi. Och får man bara får ordning på spelet i numerärt överläge, spelet i numerärt underläge, hittar rätt i markeringen, får uppspelen att funka, börjar träffa mål, visar jävlaranamma, undviker dom djupa svackorna från tidigare matcher, slipper nya skador, får tillbaka Soling och får ett pålitligt målvaktsspel - då j-vlar blir det åka av. Det värsta med kvalserien är att vi inte kan planera för nästa säsong förrän sist av alla elitserielag.

Årsmötet: vi som för första gången besöker Brynäs IF årsmöte måste ju ha alternativen klara för oss innan mötet. Annars kan vi lika gärna stanna hemma. Så ni gävlebor som har koll på läget: informera oss! Vem ska bort, vem ska stanna? I första hand måste väl valberedningen påverkas. I andra hand måste vi likasinnade formera oss (om det nu krävs) och hitta egna kandidater. Nån eller några måste tänka till för oss supportrar. Hur är det med Inge H. och Willy? Dom var bra som hockeyspelare. Funkar dom i ett styrelserum? Jag tänker inte rösta in nån pga ett rykte. Jag vill ha facts. Ett annat problem är att en ev. ny styrelse inte hinner påverka nästa säsong fullt ut. Dom problem föreningen har idag kommer alltså att leva kvar under överskådlig tid även om nytt folk styr.
Kommentera