Brynäs IF

574048 inlägg · 7783 ämnen

Inlägg #2187251

Sv: A propósito de nada
bradberry: Helt ärligt tror jag inte att man riktigt fattat hur illa det är. Mitt favoritlag är 60 min från att lämna hockeyns finrum. Inombords tror man fortfarande att vi är Sveriges bästa lag med en förstakedja som stänker in puckar i varje powerplay och en målvakt tar varenda jävla puck.
Den tiden är förbi och risken är att det dröjer innan vi kommer att tillhöra toppen igen.

Se fan till att vinna på söndag om ni ändå ska skicka ned oss. Förlorar hellre med 1-4 än 3-4..... men det kanske hade känts bättre för er att vinna i sudden i game 7 som revansch för 2017? 😄 Sorry... 2017 är tyvärr enda glädjeämnet just nu...

Dags att tänka på morgondagen. Skönt att kontoret är tomt så man kan fokusera på jobb istället för att diskutera matchen....
Tack för kvällens godadiskussioner istället för att håna när man är på främmande mark 😊
+27
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scopulus: En av mina bästa kompisar är inbiten HV-supporter, även hans fru och grabbar. Vi har alltid åkt båda familjerna till Jönköping och sett matcher i hop, suttit varannan blå/gul och varannan svart/röd/gul tröja.
Om, om , om Brynäs vinner detta kommer det att vara oerhört blandade känslor, mer lättnad än glädje, men också en massa sorg för att man inte kan se några Brynäsmatcher i Jkp nästa säsong.
Jag kommer inte att ha en sekunds skadeglädje med någon HV-supporter. När vi såg publiken gråta på läktaren efter matchen idag säger 15-åringen hemma spontant att "det kunde vara vi".
+15
Kommentera