Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187269

Sv: A propósito de nada
Scopulus: En av mina bästa kompisar är inbiten HV-supporter, även hans fru och grabbar. Vi har alltid åkt båda familjerna till Jönköping och sett matcher i hop, suttit varannan blå/gul och varannan svart/röd/gul tröja.
Om, om , om Brynäs vinner detta kommer det att vara oerhört blandade känslor, mer lättnad än glädje, men också en massa sorg för att man inte kan se några Brynäsmatcher i Jkp nästa säsong.
Jag kommer inte att ha en sekunds skadeglädje med någon HV-supporter. När vi såg publiken gråta på läktaren efter matchen idag säger 15-åringen hemma spontant att "det kunde vara vi".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pelle Borås: Kommer också att sakna matcherna i Jönköping om HV åker ur men jag kan leva med det bara jag får se Brynäs i Scandinavium. Sen tycker jag att hela "kvalserien" är ett stort skämt. Skall man nu han en öppen liga (vilket jag inte tycker) så borde i alla fall de bästa i HA få mäta sig mot de sämsta i SHL innan man skickar ut något lag från SHL. För att citera Tommy Sjödin så är det här en jävla pajasregel som nån jävla pajas hittat på.
Kommentera