Brynäs IF

713060 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187504

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Nej, det är ju roligare med stängd liga eller göra det så svårt man bara kan för att få in nya klubbar i SHL. Först ska man spela kvart, semi, final och sen spela en till bäst av sju mot ett SHL lag för att ta sig upp.. Låter ju superkul... inte

Om du läser vad jag skrivit har jag dessutom inte sagt något om att ändra SM-slutspelet i SHL utan bara upp och nedflyttning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Blir lätt ostrukturerade diskussioner här. Det svingas vilt att alla tycker si eller så även om bara en person uttryckt sin åsikt. Min tolkning är att huvudåsikten här inne var att SHL skulle stänga serien för nedflyttning pga COVID-19 och att rättvisa förhållanden inte skulle vara möjliga. Det uttrycktes redan tidigt.
Att det skulle vara stopp för Allsvenska lag att avancera har väl i princip ingen uttryckt. Med facit ihand har det också bekräftats att lagen drabbades olika mycket under seriens gång, både av intern smitta och att motståndarlg var tvugna att ställa in.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Fast varför ska ni ha räkmacka som kommer från en sämre liga när ni gör anspråk på en plats i ligan över?
Så enligt dig ska det räcka att vinna ligan (HA) för att få en plats i SHL och alla dessa miljoner det innebär att spela SHL. Men för att vinna SM-guld däremot så ska man spela 52 matcher sen kvart,semi och final. Tillåt mig ändå att småle över den logiken.

Det rimliga är att det är svårt att ta sig upp men att om man lyckas därigenom förtjäna den. Vissa lag har gjort det, inte Timrå på ett bra tag för visso, förstår därför att ni vill ha räkmackan upp. Vinn först HA-guld genom ett hederligt slutspel. Och aspirera sedan på en SHLplast i en bäst av sjua hade varit det rätta.
1:an HA mot lag 14 SHL och 2:an mot lag 13.

SHL kommer helt tappa sitt värde ju fler blåbärsgäng vi får upp i finrummet framöver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Du idislar dina argument som värsta mjölkko...
Vi förstår vad du tycker i frågan.

Har du någon annan fråga som vi ska lösa?

Corona, världsfreden?

Vilken är den bästa låten genom tiderna?

Allt ovan är intressantare än dina argument i frågan SHL /HA..
Kommentera