Brynäs IF

716910 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187546

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Fast vi är väl inte botten av tabellen, vi är med och slåss i slutspelet år efter år eller hur? och dom 3 senaste åren har ni havererat i bland dom sista platserna i shl så vart vill du komma?


Kanske dags att Brynäs verkligen vaknar upp ifrån den dvala ni har legat i under en längre tid och ta denna chans som ni kanske kommer få när ni klarar kvalspelet och verkligen jobba för långsiktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nooky: "Fast vi är väl inte botten av tabellen, vi är med och slåss i slutspelet år efter år eller hur? och dom 3 senaste åren har ni havererat i bland dom sista platserna i shl så vart vill du komma?"

Ni var i final senast 2013 innan det 1997. Är ni verkligen med och slåss i slutspelet år efter år? Definitionsfråga tycker jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nooky: Verkligen, men ska jag vara ärlig så vinner jag hellre guld då och då än att vara med och slåss. Tror du försöker säga att vi harvat bland de sista platserna och det har du rätt i, men det är första året vi hamnar på plats en av de 2 sista platserna på ett tag, och som sagt 2 år innan dess var vi en match från guldet. Gissningsvis har vi vunnit både 1 och 2 guld till oavsett om det blir ned till allsvenskan och vända innan ni tar nästa med tanke på frekvensen på SM-guld från er sida.
Kommentera