Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187647

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Corona eller inte. Jag tycker att man ska stänga SHL oavsett vilket. Tror en stängd SHL vore bra för svensk hockey. Däremot förespråkar jag inte att SHL ska stängas med klubbarna som är där nu. Kicka ur Oskarshamn och diverse blåbär som inte hör hemma i SHL, upp med några som har seriösa förutsättningar att åstadkomma nåt i högsta serien. Men jag har sällan träffat andra Brynäsare som är av samma åsikt, däremot tycker många att den borde stängas just i år på grund av corona.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: På vilket sätt blir svensk hockey bättre med stängd liga? Jag tror tvärtom, intresset skulle sakta dala i många klubbar som förser Sverige med ypperliga talanger.. Finns inte moroten att kunna avancera i seriesystemet och därmed mindre exponering från massmedia mm så går ännu mer sponsorpengar till SHL-klubbarna(som syns) o då utarmar det svensk talangutveckling på sikt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi som tycker att den skall stängas blir fler och fler i alla fall. Själv har jag tyckt det i 15 år så det har inget med tabelläget att göra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vilka lag ska man kicka då och vilka ska upp? Finns ju inte direkt någon vits att ha kvar seriesystem då alls. Då kan man ju skrota HA
Kommentera