Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187704

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Personligen är jag mest intresserad av den positiva delen; att se roligt spel, derbyn och av guldkampen. Att följa utvecklingen hos enskilda spelare och spelsystem.

Vad gäller uppflyttning av Åshöjdensagor som Oskarshamn, Väsby etc ger det mig verkligen ingenting alls. Nedflyttningsdelen tycker jag mest präglas av skadeglädje och journalisternas klickjakt.
Så den delen av serien kan jag personligen också vara utan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jag kan bara konstatera att vi skiljer oss åt i våra synsätt. Det blir så mycket dramatik när man hotas av nedflyttning och jag skulle verkligen sakna det. Sen vill jag, liksom alla här gissar jag, hellre möta klassiska lag som t.ex Modo och AIK snarare än typ Oskarshamn, men då vill jag göra det för att de rent sportsligt förtjänar att vara i SHL. Jag vill inte möta dem pga att några slipsnissar tycker de förtjänar att vara i högsta ligan för att de har bra ekonomi, mycket historia eller vad man nu skulle ha för grunder. Det skulle bara kännas fel för mig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Nej du verkar hata klubbar som jobbar sig upp i seriesystemet! Och jobbar även hårt på att ge det en negativ klang med att kalla det Åshöjdenssagor.
Kommentera