Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190475

Sv: A propósito de nada
Huss: Kraftiga överord av Sanny, var inte han en av många "experter" som tyckte att PA skulle vara perfekt för Brynäs?
Inge Hammarström sammanfattade igår huvudproblematiken mkt bra i ett kortfattat statement: tränare och spelare vidhöll lite för länge vid intentionen och försöken att genomföra den långsiktiga förbättring och stabilisering av laget som man kommit överens om att försöka genomföra.
Cred till Campese och de som i grevens tid och mha fingertoppskänsla plockade in BomBom och Ekman, man verkar ha gjort den research som Sanny och andra "experter" inte bemödat sig om att göra när dom ifrågasatte valen av våra "räddande änglar".
Sen fattar jag inte vad Sanny menar med att Brynäs och HV är i ungefär samma läge angående kontrakt och spelartrupp, när i stort sett alla HV-spelare står utan kontrakt och Brynäs har massor av spelare med kontrakt över nästa säsong.
Nån storrensning på samtliga plan kommer det förstår inte att bli, det vore i många fall som att kasta ut barnet med badvattnet och dessutom orealistiskt och onödigt.
I första hand måste det in en tränare som både vill utveckla spelet med ungefär samma intention som PA men kanske inte lika envist och hårdnackat ifall det inte funkar. BomBom har dessutom förklarat att man rent spelmässigt inte ändrat så mkt från PA:s tid, så nog fan borde det material vi redan har under kontrakt och kompletterat med några förstärkningar, kunna upprepa och förbättra det spel som spelarna kunnat uppvisa t.o.m under den press man haft på sig under den här gastkramande kvalserien av matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja du Huge! Återigen borde du krypa till korset och säga jag hade fel när det gäller kompetensen bland sportchefer och kunniga människor inom organisationen.
Ja vi övriga läktarcoacher sa redan i november att det funkar inte med PA. Den där lävla processen du och alla pratade om höll på att kosta oss en shl plats.
Vad vi fick var två ledare som kunde ingjuta mod och tro i truppen. Där var en stor skillnad gentemot HV.
Lillis gick ut igår och rannsakade sig själv! Så stort!! Det skulle PA och andra inom organisationen ockdå göra och vissa i detta forum. Inte som du gör nu vända kappan efter vinden. Det var väldigt tydt från dig när BIF sparkade PA men nu dyker du upp som gubben i lådan och jinxar och vrider...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Cred till Campese och de som i grevens tid och mha fingertoppskänsla plockade in BomBom och Ekman, man verkar ha gjort den research som Sanny och andra "experter" inte bemödat sig om att göra när dom ifrågasatte valen av våra "räddande änglar".”

Typiskt kommentar av en okunnig och oinsatt köksbordsverksamhetsutvecklare!
Det finns ingen cred att ge, absolut inte någon - mer än till laget och nya tränarstaben som mitt i kaoset finner styrkan och vägen att slå ut HV71 i en äta eller ätas serie.
Styrelsen och Campese har däremot agerat på tok försent i tid och minut!
Du har rätt till din åsikt men detta är övertydligt.
Man satte mål men vet inte ett skit om målstyrning! Det är övertydligt - 2 år i rad!
Ledarskapet är lika övertydligt värdelöst.
Och det är supportrar som dig som låter dessa hållas och får fortsätta.
Dessa behöver rensas ut!
Punkt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Kraftiga överord av Sanny"

- Que...?

Är vi inte alla (nästan) överens om att åtgärder måste vidtas? Ungefär i den proportion Sanny beskriver... Han har ju helt rätt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Att berömma Campese för fingertoppskänsla när inte ett enda sportsligt beslut fram tills nu har gått rätt, är rätt kul. Som sagt, även en soffcoach skulle ta något bra beslut om man gav den tillräckligt många chanser.

Man ska akta sig för att omvärdera spelartruppen speciellt mycket efter denna matchserie. Man möter seriens sämsta lag samtidigt som man har en målvakt som formtoppar, vilket städar upp en del annars tydliga problem. Taktiken nästa säsong borde således vara att alltid möta bottenlag och ha målvakter som räddar runt 95% av skotten, så kommer det nog se likadant ut som i kvalet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "BomBom har dessutom förklarat att man rent spelmässigt inte ändrat så mkt från PA:s tid, så nog fan borde det material vi redan har under kontrakt och kompletterat med några förstärkningar, kunna upprepa och förbättra det spel som spelarna kunnat uppvisa t.o.m under den press man haft på sig under den här gastkramande kvalserien av matcher."

Som vanligt övervärderar du Brynäs prestation. Brynäs har alltså med väldigt liten marginal lyckats besegra det klart sämsta laget i serien vid 4 tillfällen. Är det där vi ska sätta ribban enligt dig?

"inte ändrat så mycket från PAs tid" måste ju betyda att man skulle hamna ganska lika i serien om man spelade under Bombom en hel säsong när vi tittar på hur nuvarande säsong gått med nuvarande trupp.

Nädu, återigen gör du det klassiska misstaget att tänka att "allt blir bättre nästa säsong" utan att några förändringar sker.

Nu när HV71 åkt ut är Brynäs alltså det SÄMSTA laget i SHL.

Om man inte vill uppleva ett till helveteskval nästa år krävs STORA förändringar, precis som Sanny skriver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Och Inge är givetvis inte part i målet...
Så allt är bra, precis som vanligt alltså 😉
Kommentera