Brynäs IF

713665 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190449

Sv: A propósito de nada
bradberry: vi ligger efter, lite som Sanny är ute efter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Sanny är det han som gav våra tränare en överkryssad geting innan kvalet drog igång? Vad kan han om ledarskap, hur det är att vara tränare osv? Han är väl bara en gammal spelare som blivit bisittare på TV.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Håller med Sanny till 100% och något är verkligen generalfel när de bästa juniorerna i Sverige fort väljer bort Brynäs som lag att utvecklas i. Nä, som Sanny skriver, in med ny kompetens och börja uppifrån.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Kraftiga överord av Sanny, var inte han en av många "experter" som tyckte att PA skulle vara perfekt för Brynäs?
Inge Hammarström sammanfattade igår huvudproblematiken mkt bra i ett kortfattat statement: tränare och spelare vidhöll lite för länge vid intentionen och försöken att genomföra den långsiktiga förbättring och stabilisering av laget som man kommit överens om att försöka genomföra.
Cred till Campese och de som i grevens tid och mha fingertoppskänsla plockade in BomBom och Ekman, man verkar ha gjort den research som Sanny och andra "experter" inte bemödat sig om att göra när dom ifrågasatte valen av våra "räddande änglar".
Sen fattar jag inte vad Sanny menar med att Brynäs och HV är i ungefär samma läge angående kontrakt och spelartrupp, när i stort sett alla HV-spelare står utan kontrakt och Brynäs har massor av spelare med kontrakt över nästa säsong.
Nån storrensning på samtliga plan kommer det förstår inte att bli, det vore i många fall som att kasta ut barnet med badvattnet och dessutom orealistiskt och onödigt.
I första hand måste det in en tränare som både vill utveckla spelet med ungefär samma intention som PA men kanske inte lika envist och hårdnackat ifall det inte funkar. BomBom har dessutom förklarat att man rent spelmässigt inte ändrat så mkt från PA:s tid, så nog fan borde det material vi redan har under kontrakt och kompletterat med några förstärkningar, kunna upprepa och förbättra det spel som spelarna kunnat uppvisa t.o.m under den press man haft på sig under den här gastkramande kvalserien av matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Han har så rätt. Campese och Lorenz ska bort. Sen kanske man helt enkelt skulle anlita en rekryteringsfirma för att inte hamna i denna sits igen, har större tilltro till det förloppet än att man internt ska hitta rätt folk på rätt plats.
Skämt åt sido.
Att Ersson inte erbjudits kontrakt ser jag mer eller mindre som ett hån, om man lyckas slarva bort honom kommer jag aldrig förlåta föreningen.
Nisse och BomBom hoppas jag båda "belönas" med nya uppdrag, om de nu vill ha dem förstås.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Luftslott var ordet.
#campeseout #helstigår
Kommentera