Brynäs IF

712966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190494

Sv: A propósito de nada
Huss: Håller med Sanny till 100% och något är verkligen generalfel när de bästa juniorerna i Sverige fort väljer bort Brynäs som lag att utvecklas i. Nä, som Sanny skriver, in med ny kompetens och börja uppifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Med stor lättnad och glädje konstaterade jag igår att akututryckningen lyckades, blödningen stoppades och patienten överlevde! Nästan allt jobb återstår dock för att 21/22 skall bli mindre nervpåfrestande än det vi bevittnat i vinter.

Till slut kom tränarbytet som många länge ansåg omöjligt med tanke på vår historia med tränarbyten de senaste åren...
För sent sa nog de flesta... många höjde nog ögonbrynen inför det faktum att de nya i stort helt saknade rutin av lagledning på den här nivån.

Men, det oväntade draget visade sig väldigt lyckat... svårt att analysera vad som var vad efter fem matcher men ett är säkert, BoomBoom o Nisse fick spelarna att lyssna, visa upp ett annat spel som ivf räckte för att knäcka HV i detta knivenmotstrupenkvalet...

Kan dessutom konstateras att med obefintliga möjligheter till normala förberedelser fanns det inte några risker att spelarna skulle tröttna på ledarrösterna i båset...
Det som gick rakt igenom TV-rutan var upplevelsen av att man skrattade i båset igen... trots det gravallvarliga läget som gällde!
Tar några djupa andetag så skall jag snart börja se fram emot en ny säsong i SHL.
Kommentera