Brynäs IF

717113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2191715

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag tror ärligt talat inte att Colubus släpper Boumedienne i flera år. Jag tror att han kan styra upp Brynäs under 1-2 år och sedan lämnar han. Columbus har då fått en scout med mer erfarenhet som de har nytta av.
Brynäs har då förhoppningsvis fått bra folk som kan ge den kontinuitet vi behöver. Jag spånar naturligtvis men jag tror hans ledarskap (som vi förvisso bara sett i fem matcher) kan hjälpa hela föreningen, inte bara sporten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Här kommer mitt första inlägg, trots medlemskap här sen många år. Jag vill bara säga att som brynäsare så har det för det mesta varit mycket upp å ner, nåt man helt enkelt vant sig med, men det här som hände i år, det va fan det värsta som jag varit med om trots att jag följt Brynäs sen sent 70-tal.
Jag vill inte uppleva det igen, men om man inte börjar inse sina egna begränsningar och sätter upp rimliga mål istället, så kommer det att komma fler tillfällen där det känns som att ro en finlandsfärja i sirap.
Nästa år sitter man kanske där igen och är ett jävla nervvrak, men jag tror inte det för varje år så hoppas man och tror så in i helvete på att i år ser det fan ganska bra ut.
Jag tror och hoppas på Brynäs och kommer försätta med det tills jag trillar av pinnen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: Tänker att kravprofilen på en VD ser lite annorlunda ut än den på en Sportchef... Väldigt annorlunda...

Bom-Bom ska alltså bygga om Brynäs organisation från grunden? Nej, sportchef kan jag tänka mig mot den farhågan att han har annat långsiktigt fokus... VD?- Absolut NEJ! Då trampar vi i fällan att anställa ett "namn"... Vi behöver en VD med kvalifikationer för just det uppdraget...
Kommentera