Brynäs IF

712908 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2192854

Sv: A propósito de nada
Huge: Jösses denna kunniga och erfarna sportchef har nästan kostat oss en Shl plats.
Denne sportchef har underpresterat år efter år inse att guldåret var en ren jävla tur pga duktiga egna spelare.
När det inte har funnits duktiga egna yngre förmågor har det allt som oftast blivit en ren soppa av Sundlövs lagbyggen.Allt kan inte skyllas på tidigare sportchefer,Sundlöv har trots allt haft mera resurser än många andra sportchefer i Shl och trots detta blev det kval.
Han har inte bara misslyckats sportsligt utan även förmodligen ekonomiskt och det påminner inte så lite om hans förra vända som SC efter guldåret.
Så förmodligen finns det flera soffcoacher här inne som skulle gjort ett bättre jobb än Sundlöv.
Dett fanns en hel del personer som varnade över att lagbygget var felbyggt bla på backsidan och om Berglund var rätt spelare att lägga pengarna på och ack vad rätt dessa soffcoacher fick.
Dock hörde jag inte till dessa utan jag var inför denna säsong positivt inställd för att vara mig så jag ska icke söka detta jobb.
Men vad gäller inkompetent yrkesfolk i Shl får Brynäs nöja sig med att vara SM tvåa utan guldetgår utan konkurrens går till Hvs dito.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: "Så förmodligen finns det flera soffcoacher här inne som skulle gjort ett bättre jobb än Sundlöv."

Det var förmodligen bland de mer korkade och skrattretande påståenden jag läst på mkt länge. Och då har jag läst mkt korkat och skrattretande genom åren härinne.
Men även kloka och seriösa saker, bör tilläggas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: "Denne sportchef har underpresterat år efter år inse att guldåret var en ren jävla tur pga duktiga egna spelare."

Tråkigt att du hånar Sundlöv som du gör... Inse själv att de egna spelarna från guldåret var frukten av Sundlövs strategi som implementerades 2008...

Det är väl egentligen bara den senaste sejouren som Sundlöv haft stor spelarbudget. Sin förra sejour var det till att vända på varje krona... Därför är det jävligt starkt av honom att fixa ett sm-guld med de ansträngda ekonomiska medel han förfogade över... Dessutom anser jag att han har satt ett bra lag i år. Truppen är stark och jag kan inte invända så mycket kring värvningarna på förhand. Förlängningen av Mannberg med tre år dock ett undantag... Nej, det är historiskt uselt förvaltat av PA/Stråhle. Man borde kunnat göra något bättre av det här materialet...
Kommentera