Brynäs IF

712199 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2192874

Sv: A propósito de nada
Makita: "Denne sportchef har underpresterat år efter år inse att guldåret var en ren jävla tur pga duktiga egna spelare."

Tråkigt att du hånar Sundlöv som du gör... Inse själv att de egna spelarna från guldåret var frukten av Sundlövs strategi som implementerades 2008...

Det är väl egentligen bara den senaste sejouren som Sundlöv haft stor spelarbudget. Sin förra sejour var det till att vända på varje krona... Därför är det jävligt starkt av honom att fixa ett sm-guld med de ansträngda ekonomiska medel han förfogade över... Dessutom anser jag att han har satt ett bra lag i år. Truppen är stark och jag kan inte invända så mycket kring värvningarna på förhand. Förlängningen av Mannberg med tre år dock ett undantag... Nej, det är historiskt uselt förvaltat av PA/Stråhle. Man borde kunnat göra något bättre av det här materialet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Hånar inte Sundlöv.
Uttrycker bara min åsikt om dennes kompetens och där ser jag inte mycket till uppsida.
Sundlöv hade ganska bra resurser efter guldåret men förvaltade dessa resurser illa både ekonomiskt och sportsligt.
Det går inte att låta bli att dra liknelser med T Johansson som med övrig yrkesfolk i Leksand tillsatte bra tränare och satte ihop en bra spelartrupp.
Ungefär allt det yrkesfolket i Brynäs misslyckats med.
Nu går det inte att sjunka lägre ner i Shl för då blir det Allsvenskan säsongen efter och det kommer bli en grannlaga uppgift för yrkesfolket som är kvar och som hittills bara har lyckats få skeppet att sjunka djupare och djupare.
Även jag tyckte truppen såg stark ut men det var den beviserligen inte och frågan är om nästa tränare kommer att lyckas få fart på spelare som Berglund,Molin och Danielsson för jag antar att de var tänkta att spela i en första eller andrakedja tillsammans med Rödin och Scott och en sjätte spelare oklart vem som var tänkt till den uppgiften.
Detta är arvet till efterträdaren som inte kommer att ha mycket utrymme att spetsa truppen inför nästa säsong på varken forward eller backsidan.
Kommentera