Brynäs IF

710606 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2192857

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Tror definitivt att special teams kan bli bra nästa säsong. Utöver det vi redan visste Stråhle gjorde lite galet (typ att peta Molin men matcha Beritl i PP) visade sig ju Molin vara en ypperlig BP-spelare i matcherna mot HV. Visst var HV seriens sämsta lag totalt sett, men deras PP var riktigt bra och definitivt en värdemätare av rang.

Problemet med 5mot5-spelet är att Brynäs har för många temposvaga spelare. Naturligtvis skulle man kunna spela på ett lite annorlunda, mer tillbakadraget sätt, men motståndarna kommer att försöka skruva upp tempot i varenda match. Det är den viktigaste korrigeringen som man måste göra med i truppen, tillsammans med att bygga en spelskickligare backsida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Precis, förändringar som istället förmodligen kostade oss säkrat kontrakt redan innan play out. Jag gissar dock att det var helt och hållet PA:s beslut som verkar ha en personlig vendetta med Molin.
Men som du säger, främsta egenskapen på de forwards som kommer in är fart under rören. Men visst borde Bombom även han hunnit göra den analysen om det nu blir han som tar vid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag är lite orolig för våra två ledande spelar på anfallssidan, Scott och Rödin., är de bra nog för att vara två av tre spelare i en topplina i SHL?
Jag känner att tredjelänken i den enheten (om de nu skall spela ihop igen) är otroligt viktig för att vi skall kunna få en stark förstakedja.
Kommentera