Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2192957

Sv: A propósito de nada
Peja: Sorry för oberörda härinne men skall ni snacka moral så kan ni kolla er i spegeln. Spelar Patrik Berglund i sista matchen som är mitt under brinnande utredning. Lika straffad som Hartmann i dagsläget. Jag försvarar inte Hartmanns beteende och hot alls men den som är utan synd kastar första stenen som sagt.. Hoppas vi kan diskutera lite mer hockey framöver istället för massa pajkastning som urartat lite överallt, inte bara mellan Timrå vs Löven alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sputnik: I ett rättssamhälle så är man oskyldig till motsatsen är bevisad i domstol. Inte i media eller på diverse forum. Hockeyspelare har därvidlag samma medborgerliga rättigheter som oss andra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sputnik: Är Patrik under utredning? Källa på det? Nu provocerar DU bara som kommer dragandes med det där.
Varför i hela friden skulle inte Patrik få spela? Han är inte ens delgiven misstanke, varför i hela friden skulle han inte få spela om tränarna anser att han tillför någonting? Sjukt märkligt snack om speglar från din sida här.
Men visst, vi kan snack hockey, det är bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sputnik: Tycker det är två olika scenarier.

Patrik Berglund är under utredning. Han är inte formellt anklagad. Han nekar till brott.

Personen anklagas för hoten har väl, som jag förstår, erkänt brott.

Men som sagt, jag tycker det är onödigt att diskutera saken i Brynäsboken. Både Timrå och Löven har böcker som är bättre lämpade för det. Så jag uppmanar även dig att fortsätta den diskussionen någon annanstans.
Kommentera