Brynäs IF

713587 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2195740

Sv: Action delux
Pettisbif: Inte alls imponerad av att ha dessa två målvakter om Brynäs ska klara av ett bättre resultat än den gångna ångerfulla säsongen. Helst skulle jag vilja bryta med Andrén.
När det gäller övriga namn i truppen så finns ingen plats för Hedberg, en spelare för HA men SHL väger han för lite för. Adam Pettersson har heller inte gjort större väsen av sig och det gäller att hitta en annan klubb som kan tänka sig ta över hans kontrakt. Nörstebo är heller inte SHL lirare, ligger någonstans mellan SHL/HA.
Danielsson har blivit äldre och hans tid är förbi. Vill gärna ha avgörande roll i PP men det fungerar inte. Han skulle passa bättre som lagledare än spelare numera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
lapad: ”När det gäller övriga namn i truppen så finns ingen plats för Hedberg, en spelare för HA men SHL väger han för lite för.”

Hedberg, som är en av få utvecklingsbara och spelskickliga backar, bör man behålla och para ihop med en bättre backpartner än K.Berglund. Gillade verkligen vad jag såg av Tom i kvalserien och han visade att han kan spela sitt spel under press. I övrigt håller jag med ditt inlägg.
Kommentera