Brynäs IF

712798 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2195911

Sv: Action delux
Axle San: Det verkar som om ingen kom till sin rätt eller utvecklades under Peter Andersson. Vet inte om det var ”spelsystemet” eller om Peter Andersson var en dålig tränare och människokännare men jag tror att vårt lag hade kunnat spela bra mycket bättre under en annan coach. Många av spelarna har kvaliteter som inte kom fram med Andersson i båset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
#33: Frågan är väldigt relevant om utveckling och PA, men med hela denna stab med spelarutvecklare och ass., ja tom inhyrd mental rådgivare osv osv.
Frågan är var gränsen går för vilkens ansvar - men spelares uteblivna utveckling borde ju inte enbart vara PAs fel.

Att initialt få resultat emot sig match efter match då serien drar igång, känna avsaknad av spelare som lyfter linorna (som rödin o scott) till förmån för spelare med potential som behöver medgång för att lyfta ordentligt osv osv följt av uttalade krav på att mentalt ladda om och ligga på konstant 100 % (i stället för att gå ut och ha kul) och ändå uppleva uteblivna resultat och uppförsbacke - den spiralen kan knäcka laget och spelare både mer och fortare än vad mentala coacher, tränare och utvecklare tillsammans kan lyfta enskilda spelare. Lägg sedan på press utifrån.
Brynäs behöver bygga självförtroende genom framgång på isen och ”inte igen”-känslor, som kan infinna sig så fort det går emot, måste byggas bort och då över en längre tid.
Kommentera