Brynäs IF

713168 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2195923

Sv: Action delux
Auchinleck: Ja det är jätteintressant, ingen (nästan) trodde väl att brynäs skulle komma speciellt högt i serien denna säsong men får trodde att vi skulle vara ännu sämre än förra säsongen.
Peter är en duktig coach men det handlar nog väldigt mycket om att truppen skall köpa systemet till 100% men jag tror inte att det blev så.
Det kan bero på att några som är starka i gruppen motarbetar tränaren och då blir det på detta sätt. Detta är gissningar men jag tror att vi kan tänkas ha några små rebeller i vår spelartrupp.
Kanske det är dags för en tränare som faktiskt står för spelskicklighet och den berömda dackehockeyn och som har kompetens att införa den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Axle San: Enligt mig är det huvudlöst att spela Dacke hockey innan man kan sätta ett ordentligt grundspel.
Tycker man måste börja i den änden och det är bedrövligt om det finns individer i truppen som inte köper den tanken.
Att man med de spelare som finns i truppen inte har lyckats att sätta ett ordentligt grundspel är mycket märkligt, tycker det finns kvalitet och rutin på många spelare.Det borde sitta i ryggmärgen på dessa spelare.
Kommentera

Sv: Action delux
Axle San: att gruppen inte köpte PA VS spelsätt är nog grundat i att spelsättet inte matchade truppen. Det stod i GDs sammanfattning att i de december når de har en sittning och grupparbeten är det en del spelare som påpekar att spelsättet inte matchar truppen men tränarna ignorerade det och fortsatt.
Och ingen av spelarna i årets trupp tog något steg framåt snarare att alla tog ett steg bakåt i utvecklingen. Det är dåligt ledarskap att inte kunna ändra på något när man ser att det inte funkar.
Kommentera

Sv: Action delux
Axle San:
Jag har ingen som helst acceptans för konspiratörer i truppen. Oavsett namn. Oavsett skicklighet. Brynäs bestämmer. Betalar lönen. Det om något behöver göras väldigt klart för truppen 21/22.
Man är i Gävle för att uträtta det en Brynäsare förväntas göra. Leverera på en nivå andra lag inte klarar av att matcha. Fixar man inte det, då är det tack och adjö.
Fråga vem som helst som varit med när Brynäs var som mest högpresterande. Tuffa tag.
Där är vi inte nu.
Vi är för softa.
Vi har en trupp som är obalanserad när det gäller kompetens. Vi har en trupp som inte klarar av att driva sig själv eller de runt omkring sig.

Expedition "Städa Brynäs" börjar nu.

Parallellt behövs en sportchef som innan rekrytering testas för antikroppar mot "huvudlösa rekryteringar" och en head coach som till många procent matchar förmågan hos den trupp vi ställer på benen 21/22.

Städa.
Kommentera