Brynäs IF

717193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196114

Sv: Action delux
Lemp: SM-GULD!! Tror ni medvetet försöker missförstå Huge just nu. Det är klart att vi var näst sämsta laget i serien. Men det handlade i slutändan om väldigt små marginaler där vi hade det i egna händer, en chans man inte tog. Hade Bombom istället kommit med 5-6 matcher kvar av serien tror jag den nya energin varit tillräcklig för att rädda oss kvar redan innan kvalspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Huge firar SM guld! Det ser man, en människa som omvandlar det negativa till det positiva oavsett motgångar. Detsamma gäller även individer som styr föreningen, han omvandlar deras misslyckande till succén nu när Brynäs lyckats klara sig i SHL.
Det är bara fel på oss andra som ser saker och ting med öppna ögon och som följer matcherna på TV eller på plats (beroende på rådande omständigheter) och inte följer matcherna på Text TV.
Att kritisera eller komma med konstruktiv kritik är lika med okunskap eller ”Du saknar kompetens, dom vet bättre än vi andra soffcoacher”.
Men å andra sidan så är du en go kille Huge, vem skulle man käfta emot om du inte fanns?

Jag är väldigt glad att vi spelar kvar i den högsta serien men nu
känner jag att kroppen och knoppen behöver ta en välbehövlig vila efter denna turbulenta säsongsavslutningen.
Ha en fortsatt trevlig vår/sommar alla Brynäsare
Kommentera

Sv: Action delux
Bifbiffen: Alla lag har det såklart i egna händer men HV och Brynäs misslyckades totalt med att ta tillvara på det.
Små marginaler gör väl likasåväl att det inte vår långt ifrån att det gick ännu sämre i så fall. Nä tabellen är det vi har att förhålla oss till.
Kommentera

Sv: Action delux
Bifbiffen: Ja, uttrycket "tabellen ljuger aldrig" är ju bara en dum och felaktig klyscha som inte alltid gäller.
Det tycker naturligtvis även munkas och Lemp men deras egon gör att dom medvetet försöker missförstå det jag försöker säga.
Svårare är det inte... :-))
Kommentera