Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196199

Sv: Action delux
Huge: Kan inte admin stänga av den här skribenten? Jag läser bara vart 50:e inlägg, men varje gång jag råkar läsa är det dålig ton och ett något som kan liknas vid hat vs alla andra Brynässupportrar. Den här skribenten verkar inte ha någon förståelse för vad detta forum är. Nej, jag skulle snarare säga att han är en antisupporter. Varje gång jag läser inlägg från vederbörande får jag för mig att han håller på ett annat lag och enbart är här inne för att förstöra, störa och sprida dålig stämning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
dacke72: Skulle jag kräva att admin stänger av alla som skriver med dålig ton mot spelare och ledning samt skriver sånt som kan liknas vid hat mot supportrar som inte gnäller, klagar och grinar över allting, så skulle nog ca 1/3 av alla skribenter härinne vara avstängda.
Sen kanske du bara haft otur när du var 50:e gång kliver in och oturligt nog fått läsa ett inlägg som andats dålig ton från början och som jag sen bara har svarat på.
De övriga 49 inlägg som du missat har vanligtvis innehållit både god ton och försök till sakliga och sansade diskussioner, iaf från min sida.
Så att 1 inlägg av 50 kanske innehåller sånt som ena sidan uppfattar som dålig ton och den andra sidan som mer av svar på tal sas, är kanske nåt man får ta på ett sånt här forum....
Kommentera