Brynäs IF

705154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196497

Sv: Action delux
Auchinleck: Det blir ett problem när man har en ideel styrelse som måste ta operativa beslut. Samtliga i styrelsen är uppbundna i andra åtaganden och kan inte sammanträda eller lägga ner det arbete i den omfattningen en avlönad styrelse skulle kunna.

Campese var inne på svårigheten med det under ett möte med privatpartner. Han hade ställt frågan till styrelsen att dom måste svara på om han är en vd eller platschef. Personligen tycker jag det är väldigt märkligt att styrelsen lägger sig i beslut som tränare och sportchef, det borde vara Campeses ansvar och mandat till 100% efter dom strategier och direktiv som styrelsen beslutat om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Zzz:
Investors årsredovisning droppade in nyligen. 11 möten 2020. Arvoderat i och för sig.
Behöver Brynäs styrelse träffas mer än en gång i månaden? Vilka operativa beslut tar styrelsen?
Om styrelsen överengagerar sig i Campeses arbete så antar jag att de bedömer att han behöver stöd och/eller uppföljning. Det är lite märkligt efter 3 år på jobbet.
Det ligger i och för sig inom ramen för Styrelsens uppdrag att följa klubbdirektörens arbete, men den gemensamma outputen har inte överraskat positivt direkt.
Kommentera

Sv: Action delux
Zzz: "Personligen tycker jag det är väldigt märkligt att styrelsen lägger sig i beslut som tränare och sportchef, det borde vara Campeses ansvar och mandat till 100% efter dom strategier och direktiv som styrelsen beslutat om."

Och så kanske det var när Campese kom in. Men sen tog denne en massa korkade beslut som anställningen av Dacke och satte igång cirkusen med 10 års-planen.

Då kanske dom insåg att det inte var så lyckat att lämna över ansvaret.

Kommer det in en ny, vettig, klubbdirektör kan man nog släppa kontrollen lite mer (igen).
Kommentera