Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198115

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker ändå mittmedia har steppat upp dom senaste åren. Sen kan man alltid önska mer.

Sasse skrev på twitter för någon vecka sedan att man från Brynäshåll inte ville ställa upp på en intervju. Man kommunicerar när man har något att kommunicera. Men man har ju inte ens tackat för säsongen på hemsidan. Det är knäpptyst i alla kanaler, förutom ett nyförvärv och förlängningen med Sallinen. Det känns nästan som att man duckar för att gjuta olja på vågorna. Försöker man få kritiken att ebba ut genom att inte riskera att ösa på mer bränsle?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det händer ingenting för det är ingen där- flera har ju slutat. Enligt en person jag känner i ? En bra start? ekar det tomt från sportens lokaler och kontorsrum.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Med tanke på ordförandens senaste intervju i cmore kan jag förstå att han inte uttalar sig mer i medierna. Campese har ju också försvunnit från rampljuset. Samtidigt kan jag tycka att det är deras skyldighet att ställa upp även i motgång. Det är ju viktigt för supportrar, sponsorer och alla andra inblandade att förstå att liket fortfarande lever.

Det ska bli intressant att höra om målsättningarna för nästa säsong. Med tanke på att man i princip behåller samma trupp som nästan åkte ur SHL borde den enda rimliga målsättningen vara att undvika kvalspel. Men är man beredda att sikta så lågt efter att ha siktat så högt tidigare?
Kommentera