Brynäs IF

710593 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198642

Sv: A propósito de nada
nyb: Jag tror att Olesen har värvats för att åtminstone initialt få chansen i någon av toppkedjorna. Annars hade han nog inte valt Brynäs före andra SHL-klubbar. Snackade lite med en bekant som spelar i ett annat allsvenskt lag, han tror att Olesen kommer lyckas i SHL men att Eklind kanske blir mer av en grovjobbare. Möjligtvis kan Eklind få en roll framför motståndarnas mål i powerplay.

Man undrar hur Brynäs tänker på spelare som Molin, Danielsson och Berglund. Ser man de som givna i toppkedjorna? I så fall är ju toppkedjorna i princip spikade nu med dessa tre, Rödin, Scott och Olesen.

Annars är Lance Bouma en spelare som jag gärna skulle se i Brynäs. Tror han skulle vara ett perfekt komplement till Rödin och Scott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Annars är Lance Bouma en spelare som jag gärna skulle se i Brynäs. Tror han skulle vara ett perfekt komplement till Rödin och Scott.”

Jag tycker Lance Bouma är ok intressant.
Tänkte du på ett eller fler år?
Vad tycker du om åldern förresten?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har svårt att se att man kan spela Berglund och Molin i något annat än en toppkedja. Molin måste få mycket zontid i offensiv zon och det får han rimligtvis med Rödin och Scott. Danielsson kanske kan ta en roll i en tredjekedja, hans spel bygger ju främst på hårt arbete.

Jag tror vi får ställa in oss på att vi kommer ha ett sämre lag på papperet nästa säsong. Spelarbudgeten lär minska ordentligt samt att Brynäs måste skära ytterligare kostnader för att nå positivt eget kapital. Nyckeln blir ju att våga spela Gunler, Kvist, Birgersson och Eklind mfl för att få bra utveckling på den typen av billiga spelare med potential.
Kommentera