Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198704

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Du hade ju starka meningar kring hur vi i Timrå hanterade de inlägg Hartmanns pappa skrev. Du syntes driven av en oerhört stark moral och rättspatos. Hur tycker du Brynäs som förening hanterat situationen med er våltäktsanklagade? Med tanke på offret i den här situationen, kvinnan, menar jag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mikenomad: du menar när ni ryggdunkade Göran efter hans mordhot, som han dessutom erkände? Ska Timrås huvudsponsor säga upp sitt avtal nu då? Tveksamt va?
Jag har inte en blekaste vad Brynäs kände till och inte, vilket du inte heller gör, mer än att han förnekar. Nu är han anhållen och därmed suspenderad. Fälls han har han givetvis gjort sin sista match. Otroligt långsökt att unicef ska säga upp samarbete för att en enskild person begår brott i sitt privatliv. Vad hjälper det denna kvinnan att unicefs engagemang med Brynäs upphör? Det som i så fall hjälper henne är väl om misstänkt gärningsman fälls?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Man har agerat precis som man ska. Bara för det görs en polisanmälan så ska inte klubbar eller företag agera. Det är först när någon blivit delgiven misstanke om brott som man bör agera. Vilket Brynäs verkar ha gjort i det här fallet.

Om du visste hur många galna polisanmälningar som gör i det här landet varje år skulle du tappa andan. Om det skulle ageras efter varje sån polisanmälan förstår du säkert hur det skulle se ut. Eller måste jag förklara det också?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Tycker Brynäs sammanfattar det bra på hemsidan. Tidigare fanns inget annat än en misstanke/anmälan. Låt rättssystemets kvarnar mala.

Brynäs IF har nåtts av information om att en av våra spelare är anhållen.

Anklagelserna är ytterst allvarliga. Brynäs agerar inte domare. Spelaren är tagen ur tjänst under utredningen och vi följer den juridiska processen kontinuerligt.
Kommentera