Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198871

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Misstänkt? Det vet vi inte. Det hade gjorts en polisanmälan och åklagaren hade kommit fram till att brottsmisstanken gick att utreda. Då inleds förundersökningen. Det förekom rykten på diverse forum som Brynäs säkert kände till. Men inte om det fanns någon substans. Det är det upp till FU att reda ut.

Men som sagt, du förstår inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Kan nån förklara för mig varför det är så enormt omoraliskt av Brynäs just att låta Berglund SPELA och att det i sig skulle vara det mest omoraliska, samtidigt som ingen av kritikerna verkar bry sig om att Brynäs fortfarande betalar PB:s lön och heller inte har avskedat honom?
Hade ju annars varit mest logiskt att föreningen isf ska ha kritik för det senare och inte för att man låter honom spela, kan man tycka.
Kanske ett litet bevis på att kritiken i grunden bara handlar om hur orättvist det har varit mot HV eftersom det var just PB som indirekt var anledningen till att Palve kunde avgöra matchen......
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ni måste sluta betala tunga långsamma ölsugna halvfigurer 200,000 i månaden. Så jävla dyrt är det inte att sitta på Brända Bocken i solen. Jag vet. Har bott på Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Vill inte snaska i en enskild person, men menar du att man inte är misstänkt om man häktas?
Kommentera