Brynäs IF

712999 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2199537

Sv: A propósito de nada
Har man läst Leifbys rabiata krönikor om SHL och Brynäs den här säsongen. Då förstår man att SHL (och Brynäs i synnerhet) är något han starkt ogillar, för att uttrycka det milt.

Det var väl någon krönika i vintras där han skrev att han skulle fira när det blev klart att ett lag i SHL hade åkt ur. Speciellt då det lutade starkt att det laget skulle bli Brynäs. Att personer i föreningen som åkte ur SHL skulle förlora jobbet, det verkade han då tycka var speciellt njutbart.

Leifby är speciell för att uttrycka det milt.
Hans krönikor har under året blivit mer åt "arg person som spyr galla på internet" än krönikor skrivna av en journalist. Vet faktiskt inte vad hans roll är på tidningen. Ja själva tidningen är ju inte ens en kvällstidning längre, nu när de har en pressläggning som på typ 60-talet. För de har nu ersatt artiklar om gårdagskvällens fotbolls- och ishockeymatcher. Till krönikor med allsköns tyckande. Och Leifby är väl då tänkt att vara deras stjärnkrönikör som ska skriva "ofiltrerat" och "på gränsen" med förhoppning att dra läsare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Någon kan ju skicka ett antal av hans krönikor under året till Sveriges radio, och fråga om hans språkbruk är en bra representant för dem, och om han känns opartisk.

Det är många olika ämnen under året där han skrivit icke public service, för att uttrycka det milt.
Kommentera