Brynäs IF

713985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2199749

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Brynäs borde stänga sina träningar, göra egen liverapportering och publicera massor av egna artiklar och intervjuer och inte ge mittmedia samma access. Då skulle man skjuta sportredaktionen i sank.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: ” Brynäs borde stänga sina träningar, göra egen liverapportering och publicera massor av egna artiklar och intervjuer och inte ge mittmedia samma access.”

Just nu hade det gynnat Bif
Fast att det rapporteras om Brynäs i massmedia är en vinn-vinn-deal även för Brynäs ( i tider då klubben sköts normalt) och när inte enskilda personers negativa agerande tar all fokus. Det är ändå en till kanal som breddar och håller intresset levande. Se själv här inne. Hade det inte givit intresset en extra dimension hade det inte diskuteras här.
Ju mer som skrivs (och som inte är negativt) ju bättre är det.
Tyvärr då det går åt helvete på många plan så blir det det motsatta för de som pekas ut - så klart.
Jag tycker ju att det är bra att missnöjet mot Bif bör komma fram, då jag tycker det gynnar ”omtaget” på lång sikt även om det är försvårar det just nu,
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Ja det vore ju fantastiskt kul! Det finns inte någon anledning till att bjuda dem någon access alls. De får kolla på cmore och göra sina rapporteringar
Kommentera