Brynäs IF

713907 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2199903

Sv: A propósito de nada
Zzz:

Du vill att lokalmedia ska behandla Brynäs lite mer som kungahuset?

ÖstersundsPosten fick mycket kritik när de började gräva i ÖFKs ekobrottshärva.

Men nog måste väll medier få granska?
Det som hänt är trots allt en stor händelse.

Exempelvis är väll det här ytterst relevanta frågor:

"I er värdegrund ?Brynäs-andan? skriver ni att förövare med förtroendeuppdrag ska överväga att ta time out under utredning? Hur är det förenligt med att spelaren fick spela i kvalet?"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Spock: Nej jag tycker inte att mittmedia eller (Bonnier news som det faktiskt heter nu fick jag lära mig) ska behandla Brynäs som kungahuset. Jag hoppas det framgick i mitt längre inlägg att det ska finnas en balans och att min kritik nu egentligen inte bara gällde rapporteringen senaste dagarna. Jag tycker gd/ab ofta levererar en överdrivet negativ vinkel och borde väga upp den med att även lyfta fram positiva saker Brynäs gör. Brynäs behöver ju inte ge lokalmedia ett jävla skit egentligen såvida man inte känner att man för något tillbaka i rimlig proportion. Det är ju trots allt vinstdrivande företag som det handlar om och Brynäs har ingen anledning att göda dom probono.
Det har skurit sig förr mellan Brynäs och lokalmedia så det vore inget nytt om Brynäs skulle nobba. Skulle man dessutom börja producera bra eget material skulle man troligen konkurrera ut gd/ab ganska snabbt eftersom dom sällan i det dagliga kommer med något matnyttigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Spock: Det var väldigt märkligt att lokaltidningarna namngav honom redan vid polisanmälan. Varken Aftonbladet eller Expressen har ju namngivit honom nu, trots att han blivit häktad. Det är ju långt, långt, långt ifrån praxis i Sverige att tidningarna namnger personer redan vid polisanmälan. Därför extremt anmärkningsvärt att lokaltidningarna gjorde det den här gången.

Det var också en dag tidigare i veckan då lokaltidningen toppade Sportsektionen med TVÅ Brynäskritiska krönikor. Jag har nog aldrig varit med om att en tidning har toppat sportsektionen med två i stort sett likadana krönikor. Det fanns absolut ingenting för att försöka balansera upp diskussionen, det var ju trots allt ett oavslutat rättsfall de skrev om och de har antagligen ingen aning om vad som hände. Inte heller det är ju normalt beteende, det var snarare ett klassiskt s.k "mediedrev".
Kommentera