Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2199909

Sv: A propósito de nada
Spock: Nej jag tycker inte att mittmedia eller (Bonnier news som det faktiskt heter nu fick jag lära mig) ska behandla Brynäs som kungahuset. Jag hoppas det framgick i mitt längre inlägg att det ska finnas en balans och att min kritik nu egentligen inte bara gällde rapporteringen senaste dagarna. Jag tycker gd/ab ofta levererar en överdrivet negativ vinkel och borde väga upp den med att även lyfta fram positiva saker Brynäs gör. Brynäs behöver ju inte ge lokalmedia ett jävla skit egentligen såvida man inte känner att man för något tillbaka i rimlig proportion. Det är ju trots allt vinstdrivande företag som det handlar om och Brynäs har ingen anledning att göda dom probono.
Det har skurit sig förr mellan Brynäs och lokalmedia så det vore inget nytt om Brynäs skulle nobba. Skulle man dessutom börja producera bra eget material skulle man troligen konkurrera ut gd/ab ganska snabbt eftersom dom sällan i det dagliga kommer med något matnyttigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: "lyfta fram positiva saker Brynäs gör."
Vad känner du framförallt att lokalmedia har missat att lyfta fram?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz:

För min del hoppas jag, att covid-19 tar slut till kommande säsong så man få SHL-hockeyn i realtid igen.

Därmed slippa töntarna på C-more, de s k experterna på C-more är mer än tröttsamma..Dessa klarar man sig utan, har haft ljudet avvridet nu under coronan, för att inte störas av töntarnas subjektiva inlägg..är ju trots allt hockeyn som är det västentliga, inte vilken morsa eller farsa som är släkt med vem som helst..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: GD/AB är som textrobotar. De leverera det de ser. Inga djupa analyser och trots att de är på träningar och rinken nästan alla dagar leverera de inga första nyheter ”silly nyheter”. Att de inte klurat ut saker som är klart är för mig ett mysterium.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Grattis Rögle till guldet!!
Kommentera