Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2200393

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut. Men nu har jag aldrig sagt att denne person eller någon annan gjort något. Nu var det våldet mot kvinnorna jag kallade för vidriga fall. Eller har jag fel? Oavsett om en person blir dömd eller ej, så är det väl vidriga fall vi pratar om?

Davey85: Nu tar vi det lugnt. Jag har hört från två vänner som bor i staden att det är HAN. INTE vad som skett. Enbart att det är han. Så det inte blir något fel.
MEN både jag och mina vänner kan absolut ha fel. Dom hade hört detta ryktesvägen att det var Tom det handlade om, men ingen av oss har någon ytterligare info. SÅ det kan absolut vara fel.
Så enligt rykten - ja. Säkra - nej!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Häng inte ut med namn, tack. Det blir inte bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask:Det är absolut vidriga brott som spelarna anklagas för, men vi vet ju inte om något brott har begåtts innan polisutredningen och domstolen har sagt sitt. Jag har sett en tydlig tendens de senaste åren att folk har anklagats för sexualbrott och friats, men ändå fått sina liv förstörda på grund av mediedrev.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: När man inte trodde det kunde bli värre..,. Det vi får komma ihåg är att vi älskar vårat klubbmärke! När det däremot kommer in en person som inte vet vad som är rätt eller fel, så tar vi avstånd från detta!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Ok, ja, jag ville bara veta hur "säker" din källa var. Ingen attack som sagt.
Kommentera