Brynäs IF

713127 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2200814

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Fan vad ni gör bort er. Brynäs pissade på sin värdegrund när de lät PB spela, det är vad precis a l l a utanför Brynäs tycker. Lagar har inget med det att göra, ta det där med arbetsgivaransvaret med hans X istället. Bara för att det inte är juridiskt fel innebär inte att det är rätt.

Hypotetiska frågor gillar du som sagt. Det är ett mkt vanligt förekommande försvar, att lägga allt utanför sig själv
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mikenomad:

TROLL i Hockeysverige försöker självklart lasta Brynäs IF för de hemska saker som två nya spelare anklagas för. Det tycker du är helt rimligt?

Tror du brotten hade undvikits om Brynäs hade pratat ännu mer om värdegrunden de månaderna som spelarna verkat i föreningen? Ett extra möte i veckan om vad klubben står för kanske?

Ta dig i kragen, svartmåla inte klubben Brynäs över nåt som de inte har nån skuld i.
Skulden ligger hos eventuell gärningsman. Inte hos klubben. PUNKT
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: jag hade däremot skämts ihjäl om Brynäs som förening stängt av en av deras bästa spelare pga rykten.
Precis för du inser att de aldrig hade stängt av Dahlén i ett sådant fall, hoppas Löven drar det kortet
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Låt nu säga att P B blir frikänd, hur kommer du att skriva dina inlägg då? För du är ju bara här för att trakassera oss. Lite som att sparka någon som ligger. Vi mår skit av allt som har hänt kan jag trösta dig med, så du kan lägga ner. Du har vid ett flertal tillfällen fått förklarat för dig om hur svensk lag och anmälningar fungerar, så vi tar inte det någon mer gång. Fortsätt gärna att skriva, men inte här.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Va skönt med en värdegrundskonsult som tittar in här... Vi är emot våldtäkt allihopa här så du vet. Sen vad beträffar Brynäs hantering av fallet PB så går meningarna isär... Som i samhället i övrigt. Såklart ser man med lite grönare linser på Brynäs hantering inom anhängarskaran än utanför, där man snarare ser tillfället att tömma hela sin urinblåsa över Brynäs bara för att man njuter av det... Så kryp tillbaka till din bok du tycker jag. Förstår att du njuter av motståndares motgångar men...tiderna förändras... Vi kommer igen! Förresten, skrev jag "motståndare"? Jag har inte sett er i SHL på ett tag så det där blev fel från min sida...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad:
Naturligtvis har båda herrarna gjort bort sig å det grövsta och blir de dömda kan/ ska de inte försvaras. Men appropå pissa på klubbmärket- vill minnas att en framträdande TIK spelare häromåret åkte dit för narkotika... Kan ju knappast rimma med värdegrunden det heller.
Kommentera