Brynäs IF

714095 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2200839

Sv: A propósito de nada
mikenomad:

TROLL i Hockeysverige försöker självklart lasta Brynäs IF för de hemska saker som två nya spelare anklagas för. Det tycker du är helt rimligt?

Tror du brotten hade undvikits om Brynäs hade pratat ännu mer om värdegrunden de månaderna som spelarna verkat i föreningen? Ett extra möte i veckan om vad klubben står för kanske?

Ta dig i kragen, svartmåla inte klubben Brynäs över nåt som de inte har nån skuld i.
Skulden ligger hos eventuell gärningsman. Inte hos klubben. PUNKT
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag har ju redan skrivit att Brynäs inte kan lastas men det är du väl för mkt cyklop för att orka se. Det Brynäs måste göra nu är att sköta precis ALL kommunikation helt rätt. Vad jag tycker det är orkar jag inte dra en gång till, det vet ni vid det här laget. Men det är ju helt och hållet för er egen överlevnads skull, inte för att kasta skit eller sparka på nån som ligger. Det är krass verklighet
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Håller fullständigt med. Jag tycker att vi ska hålla oss till HOCKEYSNACK vilket detta forum är skapad för i första hand. Det som händer kan inte Brynäs lastas för. Det är enskilda individer som vilka som helst andra i samhället som har utfört vidriga brott (om det nu visar sig att fallet är så) och bör straffas hårt för det!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: fast vem kan anklaga honom? Tror det speglar vad många tänker och det är det som är problemet. Det är inte bara tystnad om detta. Det känns helt öde inom klubben. Vad är planen??
Kommentera