Brynäs IF

710544 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2201705

Sv: A propósito de nada
Ej att förglömma. Rötterna blir starkare när det blåser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs har gjort ett försök att bli en god samhällskraft tillsammans med ishockeyn. Detta i en värld som blir allt tuffare för barn och ungdom. Samhällsutvecklingen har lett till att unga allt mer mår dåligt. Risken att hamna snett har ökat. Brynäs har nu stött på motstånd i detta försök. Har Brynäs under åren fått uppskattning i media för sitt engagemang? Skulle påstå att dom inte fått det. Tvärtom. Och nu verkar det som att man tar chansen att fullständigt sparka undan benen för denna ambition att vara en god samhällskraft. Varför? Varför inte stötta när det sätts pinnar i hjulet för en god sak.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Många verkar också tro att det är Unicef som "sponsrat Brynäs" så att de på något sätt ska vara ensamma att synas på tröjorna. Men det är ju Brynäs som betalat till Unicef under alla år (1 mkr per år var det väl, om jag inte minns fel).

Om nu Brynäs osunda "kultur" har lyckats göra brottslingar av två spelare så snabbt. Då borde väl kanske alla spelare, som spelat i klubben länge, låsas in i förebyggande syfte. Annars förstår jag inte de poänger drevet som anser att det är Brynäs som gjort de här två spelarna till det de är.
Kommentera