Brynäs IF

715471 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2201757

Sv: A propósito de nada
Jag tycker det är intressant att alla insatta i svensk elit-hockey visste att berglund var anmäld för våldtäkt i kvalet. Alla mediahus, det stod klart och tydligt på GD, alla ”experter” mm visste om det. Vem sa något? Ingen!
Varför? Jo för att det verkade inte finnas substans, berglund nekade via advokat, och de flesta inklusive brynäs if visste nog inte riktigt hur man skulle agera där och då. Han var ju som sagt inte heller delgiven misstanke om brott.
Men nu ska det skrikas hest om att Brynäs borde gjort si eller så. Alla har en åsikt.
När drevet går, då går drevet. Då spelar sällan varken sanning eller reson någon som helst roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Och där dog minst en hockeyspelares karriär, kanske två, spelar ingen roll ifall advokaterna räddar dom, allt annat än att dom blivit falskt anklagare och dom är körda, det är bara för dom att stå för sina misstag, ingen klubb kommer att vilja/kunna anställa dom igen.
Den ena har nog pengar så han klarar sig, men den andra?.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
brynäs08: Jag tycker att situationen med Berglund tidigare var svår. Misstanke fanns, men inte så tydligt. Så känns lite 50/50 där. Men i situationen vi är i nu med två anhållna spelare då finns det bara en väg att gå. Ta avstånd och bryt med spelarna. De har redan skadat varumärket så pass mycket att det gäller att tydligt visa avstånd.

Jag tycker definitivt inte man kan likna en elitklubb med ett vanligt företag. Man har mer ansvar som en offentlig person som representerar något som så många stödjer och engagerar sig i.

Jag tycker man säger rätt saker i Brynäs nu. Nu hoppas jag man visar handlingskraft och bryter med spelarna och tydligt visar på konkreta insatser.
Kommentera