Brynäs IF

713222 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2203985

Sv: A propósito de nada
Ser framför mej att båda spelarna blir frikända. Hur ska Brynäs hantera det? Bryta kontrakten ändå = svindyrt. Låta dem spela nästa år = mediadrevet får spader.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: Bryt kontrakten ändå säger jag. Det är svårt att återupprätta förtroende och med dem kvar, även om de frikänns, så blir det än svårare. Man kan tycka vad man vill om det.
Använd swishmiljonen som inte användes.
Jag kan gå in med mer om så behövs.
Vi måste bygga nytt nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Ser det som väldigt otänkbart att de spelar kvar i Brynäs. Det har till och med PJ sagt i intervjuer. Förhoppningsvis går det att nå någon överenskommelse med spelarna som gör att vi inte behöver betala deras fulla löner åtminstone. Känns väl osäkert hur sugna de är på att spela vidare i Brynäs också efter allt som hänt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Detta kommer att bli en svår fråga sen för den nya styrelsen.De bästa vore ju om de fick ändå vara kvar i klubben, för att dessa individer mår inte bra och dessa måste stöttas med allt, de borde få en revanch och inte skickas ut.Sen kanske de själv väljer att kliva ur, då är det en annan sak om det finns villiga klubbar som vill ta emot dessa...
Kommentera