Brynäs IF

713193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204282

Sv: A propósito de nada
Jim80: Ser framför mig reklamfria dräkter även nästa år. UNICEF har bytts ut mot EN BRA OMSTART
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Det är väl inte helt otänkbart att UNICEF är tillbaka redan till hösten. Allt är ju bara pausat och får Brynäs en ny styrelse och nya personer på ledande positioner kan nog samarbetet återupptas. Jag var också inne på att man skulle strunta i UNICEF köra under En bra start istället men det vore en bra PR vinst för Brynäs om UNICEF återansluter till samarbetet snarast möjligt.

Men man bör nog också passa på att ta en dialog med sina partners om hur man maximerar effekten framåt, kanske kan man göra mer lokalt för en miljon om året. T.ex. skulle man kunna dela ut en miljon till en ny organisation varje år som gör ett bra arbete. På så sätt maximerar man publiciteten runt pengarna man delar ut, idag känns det som att många tror att det är UNICEF som sponsrat Brynäs.

Syftet med att samarbeta med UNICEF måste initialt varit för att kickstarta En bra start med en tung samarbetspartner. Men valet av UNICEF borde även varit att attrahera fler en bara lokala partners. Men med facit kan man ju se att partnerskapen primärt är lokala och då kanske även stödet man delar ut kan vara lokalt. Då blir det lättare att följa upp vad pengarna gick till och marknadsföra effekten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Varför inte? Unicef är väl en organisation som göder en massa redan förmögna människor snarare än de som är avsedda att få de insamlade medlen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vill ha lite nyheter om brutna kontrakt. Laguppställningen jag såg lite längre ner skrämmer livet ur mig, ser verkligen svagt ut. Målsättningen bör vara att slippa kval nästa säsong, den där truppen ser inte ut att klara det.
Kommentera