Brynäs IF

705137 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204603

Sv: A propósito de nada
magr: Från gd intervjun med Kangas:

-Jag var faktiskt med och rekryterade Michael Campese. Ett lokalt namn och jag upplevde det som att han hade en kommersiell ådra. Jag trodde det skulle bli bra, men blev duperad som alla andra.

Hur menar du då?
– Det pratades mycket men hände väldigt lite.

Vad skulle du mer konkret säga varit problemet med Campese som klubbdirektör?
– Problemet var att styrelsen accepterade bristande uppföljningar och bristen på struktur. Campese började omorganisera och satte sedan inte saker innan han började omorganisera igen. Jürgen gjorde som Jürgen brukar göra, sa att "Micke måste få mer tid att sätta sin organisation". När jag kände att övriga styrelsen inte ville lyssna på mina synpunkter valde jag att hoppa av 2019, jag hade flyttat till Sundsvall och kände att jag inte ville sitta och pendla till styrelsemöten där jag ändå inte skulle få något genomslag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det tycker jag visar en klarsynthet hos Kangas och en karaktär jag gärna ser i Brynäs styrelse. Alla tar vi fel beslut nu och då, men konsten är att följa upp beslutet och utan omsvep se till Brynäs bästa och justera så att det hela tiden går i rätt riktning. En styrelse eller för den del sportslig ledning som hela tiden "prickar" 13-rätt det är inte möjligt och inte heller långsiktigt gångbart. Nej ännu en gång hoppas jag Kangas blir del av vår styrelse nästa år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Ok nu känns det bättre, han insåg snabbt misstaget i alla fall. Han blir nog bra trots allt 👍
Kommentera