Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204841

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Ja alla växte när det blev kval, de är ju hedrande och viktigt för klubben, men hade allting varit riktigt från början, så då skulle ju inte Brynäs behövt kvala alls, PA var ju ett dåligt val från början, men han borde ha fått avgå direkt efter nyår istället, men det är lätt att vara efterklok när man har facit i hand nu.Jag hoppas att detta är väckarklocka nu inför hösten, vänta inte för länge när ni radar upp förluster rad efter rad, för något galet är det ju SHL lagen har alla blivit bättre, för att undvika kval i fortsättningen så måste detta prioriteras.

-Sportchefen ska vara en som har erfarenhet hur ett lag ska kunna ta sig till ett Slutspel..

1.Riktiga bra målvakter som inte är okända innan.
2.Försvarare som inte spelar pucken mot motståndarna, utan till sina egna spelare
3.Hungriga målskyttar är ett prio, som måste hittas snabbt, som vill visa hjärtat.
4.En riktig coach med en äcklig disciplin, äta puck hela tiden, som kan förmedla att skott mot mål är det bara som gäller, de är ju där pucken ska vara, inte lalla runt sitt eget hockeymål och ta billiga utvisningar och sen få en klapp på axeln bara...

Listan kan göras lång..Vi får börja där, jag hoppas att den nya Styrelsen läser här och tänker om, ska vi verkligen kvala varje år nu i framtiden, i bäst av sju matcher och räddas av advokater som försvarar indiver och deras betende efter glädjen att ha klarat sig kvar..

mvh/...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tom Bissett: Jag skulle vilja se en något mer erfaren målvakt, tillsammans med Erson. Den som är bäst får förstaspaden, inte förvånad om det blir Erson. Vad det gäller Björk o många andra, så är det svårt att betygsätta dessa, eftersom BIF inte haft många fungerande personer i sin verksamhet, vilket smittar av sig.
Kommentera