Brynäs IF

705144 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2205305

Sv: A propósito de nada
brynäs08:
Googlade fram nedan. Låter väl som en solid bakgrund för en managementkonsult och bör vara användbart för denna roll - vad gäller ledarskap/finans-biten åtminstone (ingen blilhandlarbakgrund dock... 😀). Vi får väl se men än så länge har jag förtroende för dessa två.

Sportdelen får väl då SC sköta. Tror att det är bra att vi får in vad jag tror är riktigt smarta personer i ledningen nu.


Att vara chef och inneha en position är långt ifrån samma sak som att utöva ledarskap och få saker att hända på riktigt i vardagen.

Intresset för ledarskap och organisationer växte och jag sökte mig till Handelshögskolan där jag doktorerade i företagsekonomi. Några år senare skrev jag boken Från Prat Till Resultat. I den vevan var jag ansvarig för Executive MBA-programmet vid Handelshögskolan och för olika kurser i ledarskap.

Pudelns kärna i min bok är att det vi ofta beskriver som skitsnack och skvaller vid fikaborden i själva verket är ett nödvändigt småprat. Det är det informella snacket på jobbet som är nyckeln till det ledarskapet. För ledare som begriper att använda sig av småpratet på ett bra sätt leder det till kreativitet, lärande och lönsamhet.

Under de senaste 20 åren har jag mött över 20.000 chefer och än fler medarbetare i allt från stora internationella företag, offentliga organisationer och myndigheter till små privata företag.

Det som driver mig är att göra avtryck. Att skapa förändring så att någonting verkligen händer på riktigt. Det kan handla om att ett företag lyckas med en organisationsförändring eller att en enskild individ förändrar sitt beteende. Jag tror också stenhårt på att energi är nyckeln till ett modernt ledarskap.

Utbildningar

Polishögskolan-1984
Civilingenjör, Industriell ekonomi, Linköpings Tekniska Högskola-1991
Ekonomie Doktor i Organisation och Ledarskap, Handelshögskolan-1999
UGL-handledare-1998
MyersBriggs certifierad-200
IDI-certifierad-2006
Klart Ledarskap-2011
Humaniversity, Touristprogram, 2012
Date with Destiny, Tony Robbins Academy-2014”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: nåja, han ser ut att var ok.. 😉
Kommentera