Brynäs IF

713198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2205677

Sv: A propósito de nada
Axle San: Håller inte alls med. Malmö har fått in Marmelind, allsvenskans bästa målvakt som backup till Alsenfelt, Lerby och Ryan är påväg in i backuppsättning och man ska öka lönebudgeten och ska värva ytterligare spets.

Även Djurgården gör intressanta saker, en del unga namn tillsammans med en poängstark Videll och en tidigare landslagsback i Arnesson. Kommer nog inte vara något lag för toppen men ett mittenlag.

Linköping har en intressanta nya tränare och är på gång att värva Högberg som är en duktig målvakt, tillsammans med Rautio så har de en bra målvaktssida. Måste tillkomma lite mer men nog är de bättre än oss.

Oskarshamn ökar sin lönebudget och påbörjar andra säsongen med Filander. Kommer nog vara i botten tillsammans med oss men de hade det lätt mot oss förra säsongen. Står nog mellan Oskarshamn och Brynäs vem som får möta Timrå i kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Vad tror ni om Leksand? Borde inte de hamna i botten efter alla spelare de tappat?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag kan redan nu utnämna Videll till säsongens flopp, spara detta inlägg för framtiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vet inte riktigt om jag är lika övertygad över Djurgården som er. De var väldigt svaga under våren, överlag imponerar inte deras nyförvärv på mig och de tappar Nardella och Dick. Tycker också deras tränarväl känns väldigt udda. Skulle kanske inte tippa Brynäs före dem men jag är fan osäker på om jag tippar Djurgården som topp 10 ens i nuläget. Är det helt klart att både Holtz och Eklund spelar där nästa år för övrigt?
Kommentera