Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2206294

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Ja, överengagerade, oinsatta, okunniga och gnälliga fans med (oftast för högt ställda) förväntningar blir aldrig nöjda.
Det har du helt rätt i....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Man skulle kunna använda din text så här
Ja ickeengagersnde, oinsatta; okunniga ledare och tränare med oftast för högt ställda förväntningar som ändå är nöjda och tillbakalutade.
Att vi fans ropar o står i må så vara men när vi har haft en ledning som har styrt oss så fel Ja då är det illa Huge! Det måste väl även Mr Huge se!!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Ja, överengagerade, oinsatta, okunniga och gnälliga fans med (oftast för högt ställda) förväntningar blir aldrig nöjda."

Du har så rätt. Alla fans borde ta ett chill-pill, luta sig tillbaka och lita på att den tappra skara som finns kvar på åsen åter leder Brynäs mot ännu en toppsäsong. Bara att ta fram popcornen och njuta av hur förening sköts.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, vi vet inte vad som händer just nu, det KAN bli en bra säsong om alla bitar faller på plats. Jag är fortfarande väldigt lättad över att vi klarade SHL kontraktet, även om det kom smolk i bägaren pga anmälningarna, men Brynäs har fått för mycket skit för vad den enskilde individen gjorde (eller inte gjorde). Jag har inte haft någon tro på sm-final de sista två åren, utan försöker att njuta av att få se mitt favoritlag spela hockey. Självklart håller jag med om att det har blåst mycket, och det behöver röras om, men vi får inte räkna med att allt blir klart över en natt.
Kommentera