Brynäs IF

716221 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2206495

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: I den här klubben har vi väl verkligen fått se vad kostnaden för dåligt ledarskap innebär. Alla sparkade tränare och ledare, brist på kontinuitet, dyra spelare, dåligt varumärke mm. Summerar man detta blir det väldigt stora summor.
Kan konsulterna leda in klubben på rätt väg, vilket bl a innebär att rekrytera rätt ledare, så är dessa kostnader lätta att motivera tycker jag.
Återstår att se resultatet men med tanke på det mod som krävs att ta sig an uppdraget så tror jag att de har en plan att följa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Tyvärr tror jag konsulterna tog sig an Brynäs för pengar, inget annat. Mod har i mina ögon inget med deras beslut att göra. När de väl är avvecklade behöver de inte stå till svars för någonting, den nya styrelsen däremot, måste leva med de beslut konsulterna fattar.

Än en gång, (enligt mig) de enda som kan leda vårt Brynäs framåt är en helt ny styrelse som anställer en KD och sedan bygger det nya Brynäs från grunden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Det suspekta är väl egentligen inte konsulterna utan just att de hamnat som klubbdirektörer, det sticker i ögonen och är ganska tragiskt.
Sen tror jag nog ett de kan göra ett gott jobb med att bygga en fungerande organisation.
Kommentera