Brynäs IF

713465 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2207309

Sv: A propósito de nada
Malken: Saxat från en mittmedia:

"Parallellt med det nya karriärsbytet inom det civila har Magnus Kangas även varit i ropet 22 mil söderut, i sin gamla hemstad Gävle, där han lanserats som kandidat till ordförandeposten i krisande Brynäs IF efter ett medlemsinitiativ.

– Brynäs väcker alltid reaktioner hos folk. Jag har hela tiden haft en Brynäshjälm på kontoret sedan jag började här på Ortviken. Och även om det här är Timråland så är det en samtalsstartare, hockeyn är något gemensamt.

Men ändå, du kandiderar som ordförande i Brynäs samtidigt som du bor i Timråland och ska jobba i Modoland ...

– Ja det blir ju en utmaning i sig. Men Brynäs är stora i hela landet, vi är cirka 7 000 medlemmar och runt 65 procent av dem bor utanför Gävleregionen."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jag misstänker att det pågår en ordentlig maktkamp bakom kulisserna inom Brynäs. Det är trots allt en av Sveriges ärorikaste föreningar som är en maktfaktor inom svensk idrott och som omsätter 160M, man släpper inte, eller ger makten över vår förening till vem som helst.

(Jag säger det trots att vår nuvarande styrelse har gjort precis det, lämnat hela makten till två konsulter utan Brynäshjärta.) Inte konstigt om det pågår en maktkamp.
Kommentera