Brynäs IF

713011 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2208483

Sv: A propósito de nada
Peja: Ärligt talat så tycker jag att vi kanske ska avvakta och ge den nya tränaren/na en ärlig chans. Som jag nämnde tidigare så har vissa coacher en tendens att höja spelarens kapacitet vilket kan höja lagets prestation på alla positioner. Vi ska heller inte glömma att med all sannolikhet inte är slutvärvat. Antar att några plockas bort och att par nya rutinerade namn kommer in, antagligen finnar med fina meriter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Backsidan just nu:

Ny-Ny
Björk-Bertilsson
Ny/TH-Nyberg
Berglund

Här har man lite spelrum. Får vi in 2 spelskickliga backar som kan lasta mycket istid och som har ett bra första pass ur egen zon kan vi nog börja titta uppåt i tabellen. Sen kan man aldrig räkna bort en förlängning med Andersén heller, tyvärr.

Frågan är väl om man har ekonomin för att ta in 2st spetsbackar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Mikko är värd många chanser, men detsamma kan inte sägas om alla spelare. Det finns ganska många spelare som redan har fått alldeles för många chanser i Brynäströjan. De spelarna kommer inte lyckas under den här tränaren heller. Han kan säkert utveckla en del unga spelare, men den stora skaran av 32+are lär inte bli vassare nästa säsong.

Backsidan kan eventuellt renoveras men det är väl inget som talar för att man kommer göra nåt med den långsamma forwardssidan. Där får vi hoppas att Rödin och Scott får vara skadefria (osannolikt), att Molins PP-skills kan maximeras, att Bulan hittar toppformen och att både Eklind och Olesen gör succé. Det är ganska många "om".

Rent krasst kanske det inte är realistiskt att Olesen och Eklind sammantaget ska tillföra mer än Palve, Harper och Jaedon gjorde tillsammans.
Kommentera